LÅT OSS PRESENTERA
P-O Nordquist, vår nya Klubbchef/VD

I början av januari drog vi igång processen att hitta en ny Klubbchef/VD till Sotenäs GK/Gisab. Efter många ansökningar, ett flertal intervjuer och mycket diskuterande, hamnade våra röster på P-O Nordquist, en av våra egna medlemmar med erfarenhet av golf, administration, ekonomi och HR. Bättre kunde det inte bli. Vi har pratat med P-O och ställt lite frågor:

 

1.   Vad var det som lockade dig att söka tjänsten som Klubbchef/VD på Sotenäs GK?

Det är en fantastiskt rolig och sporrande roll som innehåller massor av det jag gjort tidigare som IT, ekonomistyrning och marknad. Jag drivs av utmaningen att tänka nytt med en uthållighet och långsiktighet. Själv har jag varit medlem i Sotenäs GK i 5 år och tycker banan och hela anläggningen är otroligt välskött. 

 

2.   Vem är du i din yrkesroll? 

Jag är en person som sätter laget före jaget och som är social i mitt arbete. Mina främsta erfarenheter har jag inom marknad, ledning och IT. Roller jag har haft de senaste 30 åren är projektledare, marknadschef, försäljningschef, VD och ägare med avancerade och komplexa lösningar inom bolag som Leissner Data/Gotanet, Fyrstad Kraft, Mid Reklambyrå m.fl. 

 

3. Vem är du privat? 

Jag är gift med Therese och vi har två barn ihop, Alice (som gör sitt sjätte år som sommarjobbare på Fiskaffären i Hunnebostrand) och Ella. Vi växlar boende mellan huset i Vänersborg och huset i Hunnebostrand. Jag har spelat golf i 25 år men tyvärr inte så mycket som jag velat på grund av jobb och familj. Jag gillar också att fiska och njuta av kustlivet. Jag har genom åren varit aktiv i föreningsliv (Företagarna, Forum Vänersborg, Round table, mm) 

 

4.   Vad kommer du i din roll som Klubbchef/VD ha fokus på den första tiden? 

Jag vill tillsammans med medarbetarna och styrelsen utveckla framtidens golfklubb för medlemmarna. I närtid så kommer jag fokusera på att sätta mig in i verksamheten genom att träffa nyckelpersoner inom klubben. Naturligtvis kommer jag lägga mycket fokus på att sätta mig in i klubbens ekonomi, rutiner, personal, medlemmar mm. Allt för att få ett så bra grepp som möjligt om klubben. 

 

5.   Är det något mer du skulle vilja säga? 

Jag är verkligen glad och tacksam för förtroendet jag fått att bli klubbens nya Klubbchef/VD och är laddad för att förvalta och utveckla klubben! Jag tror att det kommer bli en kul och spännande tid som ligger framför oss! Och så hoppas jag att vi snart är vaccinerade så vi kan träffas och umgås som vanligt efter den här jobbiga Coronatiden. 

 

6.   Hur får man kontakt med dig? 

Att ge och få information och synpunkter från klubbens medlemmar värdesätter jag så tveka inte att kontakta mig! Jag kommer från och med 1 april finnas på kansliet så kom gärna in och säg hej på ett Coronasäkert sätt. Vill ni maila mig nås jag på kc@sotenasgolf.se. Vill ni nå mig per telefon så ring 072-523 00 06. 

VÄLKOMMEN

Med denna introduktion vill vi i styrelsen, med Bruno i spetsen, hälsa P-O hjärtligt välkommen till oss på Sotenäs Golfklubb!