Sotenäs Golfkrog

Det är vi som driver Hotellet och restaurangen

Efter ett stort sökande och många intervjuer hittade vi så vårt nya krögarpar, Mia och Michael Lohr som båda har en gedigen bakgrund inom restaurangbranschen och lite erfarenhet av hotellnäring. De har arbetat och bedrivit catering från Fjärås till England, som de själva säger! När vi träffades kände vi alla (tre) att här är de, de som skall arrendera vår restaurang och vårt hotell. De har enbart goda referenser, omtalat god mat och är dessutom utåtriktade och trevliga. Kan det bli bättre?

Förra lördagen slutförde vi förhandlingarna och arrendeavtalet skrevs under. Familjen Lohr kommer att driva Sotenäs Hotell & Restaurang under sitt bolag Lohrs Mat & Logi AB.

Men vilka är egentligen Mia och Michael Lohr?
De kommer närmast från Nordens Ark där de var anställda i ca nio år. 2017 ville Michael något annat och de slutade på Nordens Ark. Men innan dess….

Sina första fem år tillbringade Michael i Tyskland med sin farmor som var därifrån. Sedan gick flytten till Västerlanda och sedermera till Göteborg. Mia är från Borås.

Michael har gesällbrev som köksmästare, är 61 år och Mia är 59. Bakom sig har de ett långt yrkesliv i branschen, där Michael började på Festvåningen Gripsholm och i samband med detta startade sin omfattande cateringverksamhet. Därefter stod Skattehuset marketenteri i Göteborg på tur, där de var i ca tolv år. Parallellt ansvarade de för restaurangverksamheten i Ågrenska Villan som är Göteborgs stads paradvilla vid kungliga besök och olika statsbesök. Ågrenska ansvarade de för i åtta år. Sen startade de upp Kock och Nattmössan i Kungsbacka, vilket var ett litet hotell med restaurang. Under tiden i Kungsbacka arrangerade de också olika evenemang tillsammans med övriga krögare i staden.

 

Styrelsen och alla medarbetare önskar Mia och Michael hjörtligt välkomna till oss på Sotenäs GK!!