Golfkrogen 2020

2020 tar en duo över driften av vår golfkrog. En för många gammal bekant, Olle Selstam, blir kökschef och Ingemar Önnerås restaurangchef. Ingemar lärde vi känna 2019 då han under en del av säsongen fanns hos oss.

Olle har en gedigen bakgrund  i restaurangbranschen och har bl a jobbat i chefsposition både i Norge och Japan. 

Efter att ha studerat ekonomi i Sverige och USA har  Ingemar samlat på sig en bred erfarenhet. Alltifrån egen verksamhet  med dansutbildning, kurser och föreläsningar om motivation till chefsbefattningar inom hotell och restaurang.

Vi önskar Olle och Ingemar lycka till och ser med förhoppningar fram mot att krogen växer fram till en samlingspunkt med god mat och trevlig samvaro.

Kristi Himmelsfärdshelgen serverar vi:

Torsdag: Pocherad torskfilé med havkräftsås och stompad potatis

Fredag: Kokt kalv med dillsås och gammal hederlig svensk potatis

Lördag: Pannbif med skysås och rostad mandelpotatis