Barncancermixen

Årets Barncancermix gick av stapeln den 15 juli! Vilken dag! Vilken golf! Vilka människor! Vilken fest! 120 startande spelade på vår vackra bana. Vi såg fina slag, raka puttar och många utnyttjade Mulligans! Alla var på toppenhumör! Mulligans, som varje lag hade köpt fem utav, var mycket uppskattade. När jag åkte runt på banan efter ca en halvtimme (typ två spelade hål) var det någon som frågade om han fick köpa fler Mulligans! Mot slutet av rundan var de verkligt åtråvärda. Då frågade en dam om hon kunde få byta sin Bubbelbiljett mot en Mulligan!

Efter avslutad runda hade vi mingel och lunch i klubbhuset. Lotta och Ari med personal hade lagat till en fantastisk Italiensk Buffé!

Huvudattraktionen den här dagen, förutom golfen då, var autkionen. Vi hade många fina tavlor, en seglingsdag, träskor, hushållsmaskin m.m att auktionera ut. 

Hela det här evenemanget sponsrades av Svensk Fastighetsförmedling! Steinar och hans pojkar skänkte 5,000:- till prisbordet och 5,000:- direkt till Barncancerfonden. Vi hade många andra sponsorer också, men jag vill gärna nämna två lokala restaruranger som var väldigt generösa, nämligen Olgas Bistro i Hunnebostrand samt Bryggcafét i Bovallstrand.

Många goda skratt, en och annan svordom och t.o.m några fällda tårar. Dagen innehöll allt!

Och framför allt var alla deltagare väldigt generösa! När dagen var slut hade vi samlat in 49,255:-!! Jag blev lite grinig, då vi var så nära 50,000, så några sms och telefonsamtal så var det fixat. Vi överskred den magiska gränsen och slutresultatet blev hela

50,075:-

Vi i Damkommittén tackar alla som gjorde den här dagen så fantastisk! Vi hoppas att ni alla kommer tillbaka nästa år!

 

Dagens vinnare, med hela 51 poäng, blev Leif Åsberg med sonhustru Florangel! De gick hem med varsin robotdammsugare! GRATTIS!!