Information om tidbokning på båda banorna

Sotenäs Golfklubb har ett öppet bokningssystem vilket innebär att både medlemmar och gäster kan boka tider för hela säsongen. Men Du kan ha högst fyra samtidiga framtida bokningar.
Du kan boka Dina tider alla dagar i veckan mellan 07.00 till 18.00 . Detta gäller både 18-hålsbanan och 9-hålsbanan. Efter klockan 18.00 har vi bollränna.

Under högsäsongen, 21/6 till 22/8, är tiderna mellan 09.30 och 10.20 endast möjliga att boka från klockan 8.00 tre dagar före speldagen.

Vi kommer under högsäsongen att flytta ihop bokningar så vi får fler 4 bollar och färre 1 till 2 bollar per bokning.

Vi flyttar alltid bokningen till närmast möjliga tid framåt aldrig tidigare än bokad tid.

OBS! Bekräfta alltid din starttid senast 20 minuter före start.
Använd MG Bokning appen, OnTag appen eller vår terminal för att både boka tid och bekräfta ankomst. I vår terminal kan Du betala greenfee samt betala för elbilsladdstolpen m.m.