Delbetala Din årsavgift

Vi har på några av våra medlemsmöten diskuterat möjligheten att kunna erbjuda våra medlemmar delbetalning vid betalning av årsavgiften för Sotenäs Golfklubb.

Inför golfsäsongen 2021 har vi utvärderat vilka möjligheter som finns på marknaden för delbetalning av årsfakturor och kommit fram till att den mest fördelaktiga partner vi kan välja är MoreGolf Mastercard. De villkor de kan erbjuda är enligt vår bedömning de mest fördelaktiga för både Dig och oss som golfklubb.

MoreGolf Mastercard erbjuder Dig att delbetala Din årsavgift på 6 eller 12 månader utan ränta.

En månadsavgift på 29 kronor tillkommer.

Väljer Du denna betallösning ansöker Du om ett MoreGolf Mastercard på moregolf.golf.se. När du skickat in och fått din ansökan godkänd och fått Din årsfaktura från oss följer Du stegen nedan:

1. Logga in på MoreGolf Mastercard – Mina sidor.
  2. Välj “Delbetalning av golfklubbens årsavgift”, fyll i uppgifterna från fakturan och tryck på överföring. Första steget är nu klart, logga ut.
  3. Logga in igen nästkommande vardag, men senast inom 30 dagar.
  4. Klicka nu på transaktionen som är märkt med “Överföring/Uttag” med samma belopp som fakturan och klicka sedan på “Delbetala”.
  5. Välj om du önskar delbetala på 6 eller 12 månader.
  6. Bekräfta, klart!

Fördelar med MoreGolf Mastercard

• Bonus på alla inköp
  • Möjlighet att delbetala årsavgiften till golfklubben och andra inköp
  • Upp till 55 dagars räntefri kredit
  • Kompletterande reseförsäkring och hyrbilsförsäkring
  • MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB. Mer information finns på golf.se.