Opalens månadsavslutning Maj

Ännu en vacker försommardag på Sotenäs GK med 67 startande Opalare i Maj månads avslutningstävling. Vi spelade idag fyrboll (bästboll) där de två bästa resultaten räknades. Efter tävlingen serverade köket en som vanligt god måltid till de tävlande. Efter maten delades det ut priser till de som varit duktigast i maj.

Lagtävlingen 23 Maj

I dagens fyrboll segrade laget på bilden med goda 80 poäng.
Från vänster: Börje Jonsson, Ingrid Åsberg, Rolf Steen, saknas på bilden gör Anders Melin som på bilden dock ersattes av vår TD Bernth Andrée.

Tvåor på samma resultat blev laget bestående av Julianna Högye, Hans Åsberg, Ove Brandin och Ulf Svensson.

På tredje plats med 78 poäng kom laget bestående av Kenth Johansson, Britt-Marie Holgersson, Thomas Andersson och Bengt-Erik Johansson

Segrarna vid Opalentävlingen den 2 Maj

Vid Opalens tävling den 2 Maj var det 51 startande och segrarne var:

B-klassen Margita Lenhof

A-klassen Hans Åsberg.

Opaltävlingen den 16 Maj

Vid tävlingen den 16 Maj spelade vi med en Dam-klass och en Herr-klass. Totalt var det 71 startande i tävlingen.

Segrarna i tävlingen blev:

Dam-klassen Heddy Winterberger

Herr-klassen Ulf Svensson