Över 3000 GN

         Grattis Sotenäs GK

 

En viktig milsten har uppnåtts den 17 juli 2018.

3,000 st. bokningar av gästnätter under 2018 har uppnåtts.

Det hade vi inte vågat drömma om i våra första kalkyler, och vad månde det bliva av detta, sannolikt kommer ett antal bokningar ytterligare.

Vi har mycket med oss just nu, en fantastisk bana, ett klubbhus med hotellverksamhet i superkondition, golfbilar av hög klass, två entreprenörer i toppklass som vi samarbetar med PRO:n Lars Jagetun och restaurangen Anders och Mickael med personal.

Men framförallt vår egen personal, Lars Östman som på sätt och vis är skaparen av det mesta sedan branden och uppbyggnaden. Åsa Lorentsson som välklädd med ett leende tar emot våra gäster och ordnar med bokningar av även icke golfspelare under semesterperioden. Detta gör hon huvudsakligen på sin fritid via en kopplad telefon. Strongt arbetat. Vi har gästspelare i receptionen som Kati Bengtsson som har varit ett mycket gott tillskott. Hon är kunnig i golf och kan hantera situationer som uppstår och löser ev. problem direkt. Anders Ferm gör som vanligt ett gott arbete med bokföringen och stöttar till i receptionen när det behövs. Vi har ju även extrapersonal i receptionen som vi känner sedan tidigare och även någon ny. De utför ett viktigt arbete!

Hur mycket Steven Balfour och hans personal betyder för banan och dess skötsel behöver väl inte påpekas. Resultatet talar för sig själv.

Det är verkligen full rusch på banan och runt omkring. Att parkeringen är nästan helfull varje dag betyder mycket och det är det ovan relaterade som är anledningen till framgången.

Lennart Hansson.

 

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Glada vinnare i ICA Greensome 2020-05-27
Svanarna 2020-05-23
Damgolfen är på gång igen 2020-05-18
Restaurangen har öppet 2020-04-02
Restaurangen är nu öppen 2020-03-29