Damkommittén 2018

Hej och Välkommen till Damkommitténs Hemsida!

 

Vi vill börja med att tacka alla som deltagit i våra tävlingar under 2017.

Nu står vi för dörren till ett nytt och spännande golfår. Undertecknad har tagit över som ordförande och jag ser verkligen fram emot vad säsongen har att erbjuda! Vi har några nyheter på schemat, och även en del favoriter som återkommer. 

I skrivande stund arbetar vi för fullt med tävlingsprogrammet. Det kommer att publiceras så snart vi är klara. Om vi smygittar i schemat hittar vi gamla godingar som Ada&Beda, Lady Invitation och den mycket uppskattade Hemliga Resan. Mixed Couple kommer att komma tillbaka med allt vad det innebär. Nytt för i år blir att vi en fredag i varje månad ska spela Nine and Dine - nio hål på blå bana och sedan lite mat efteråt. Vi har också en del nya tävlingar som ni kan läsa om i programmet, eller här på hemsidan när allt är klart.

Ytterligare en nyhet är att vi kommer att starta kl. 12.00 i maj och juni, och kl. 13.00 i augusti. Inga mer sena starttider alltså.

Jag hoppas att så många som möjligt dyker uppt på klubben på måndageftermiddag för att delta i våra tävlingar. Om du känner att du skulle vilja hjälpa till med det inspirerande arbetet i damkommittén är det bara att höra av sig till någon av oss.

Varmt välkommen!

Vid pennan,

Kati Bengtsson, ordförande

 

Årets schema för våra damtävlingar hittar du här!