Damkommittén 2017

Hej o välkommen till vår hemsida

 

Tack alla som varit med på tävlingarna och välkomna nästa år!

  

Må 14 aug  var det avslutning på damgolfen. Det var 22 deltagare som spelade 9hål på blå bana.

Vi åt tillsammans och hade prisutdelning. Det kom upp några förslag på tävlingar och lite synpunkter som damkommiteen tar med sig i planeringen för nästa år.

 

Må 7 aug var det hemlig resa till Kobergs golfbana. Det var en riktig trevlig bana. Vi blev mycket trevligt bemötta utav klubbchefen som berättade lite om klubben.Vädret var med oss och det blev en lyckad dag.

  

Måndagen19 juni  var det  Ladys Invitation. 60 glada golfspelande damer hade en härlig dag tillsammans. Vi hade bjudit in damer från andra klubbar.

 

ADA 2017 heter Ulla Billing

BEDA heter Anette Tärnström. Grattis till er båda!

 

Regelträff

Måndag 8maj och onsdag 10 maj hade Rickard regelträff. Han började med en tim teori  i klubbhuset och sedan en tim på banan. Mycket lärorikt!

Finns det fler som skulle vilja gå så lovade Rickard att ställa upp igen.

Tack Rickard!

 

Upptaktsmöte 

På damgolfens upptaktsmöte 6 maj 2017 kom ett 60tal damer. Vi åt en jättegod lunch och fick information om våra tävlingar

Det nya från i år är att man kan vara med och tävla över 9 hål med start kl.17.30. Endast vid singeltävlingar! 12 juni, 24,31juli.

Man betalar 50 kr i receptionen och får ett scorkort.

Anmälan på lista i klubbhuset senast lördag kl. 24.00 

Shopen hade modevisning med manekängerna Rita Hansson, Marianne Wångsell, Karin Lindeberg och Birgitta Gregorius. De gjorde en jättefin insats. En försäljare från Abacus berättade engagerat om klädernas funktion. Efter modevisningen kunde man handla med 20 % rabatt.

Tack alla som bidrog till en lyckad eftermiddag

Damkommiteen