Detta har hänt

Upptaktsmöte

Söndagen den 13 maj hade vi Upptaktsmöte för damgolfen. Vi hade 55 nyfikna damer som först lyssnade på Lars Jagetun ge oss lite information om träningstips och utrustning, och därefter åt vi en bit tillsammans. Damkommittén informerade om kommande händelser under säsongen och alla verkade nöjda! Vi ser alla fram emot en spännande säsong!

M-Butiken

Årets första damtävling, Bästboll Deluxe, sponsrad av M-Butiken i Kungshamn, gick av stapeln måndagen den 14 maj. Glada vinnare blev Annette Thärnström och Margita Lenhoff! Grattis till Er!

Nine & Dine

Fredagen den 18 maj spelade vi för första gången Nine & Dine. Alla spelade nio hål på blå bana och sedan åt vi en bakad potatis tillsammans på terassen! Det var väldigt trevlig och alla hade kul. Vi hoppas att fler damer vill vara med nästa gång, den 15 juni!

Hej Alla Mina Golfkompisar!

Jag vill på detta sätt tacka för all omtanke i samband med min olycka! Jag är snart tillbaka!

Ljusslingan - Carlssons El

Carlssons El sponsrade tävlingen Ljusslingan! 

Här ser vi de glada vinnarna!

Svenskdagen sponsrad av Gripsholm

Den 4 juni slog vi deltagarrekord - hela 27 damer kom till start, iklädda blågula kläder i alla olika former. Vi såg fotbollströjor, kepsar inlindade i svenska flaggor, blågula strumpor, ballonger och mycket mer. Det 18:e hålet var kantat av svenska flaggor, som markerade hur långt varje spelare kommit på sina slag.  Efteråt käkade vi en helsvensk köttbullemacka med rödbetssallad!

Vi hade en fantastisk dag helt enkelt!

Fiskelyckan

Fiskelyckan! 

20 vackra damer spelade Fiskelyckan sponsrad av Fiskaffären i Hunnebostrand! Vinnare blev Ninna Lindqvist och Ann-Catrin Frödén på hela 40 poäng! Snyggt jobbat. Men varför är inte Ann-Catrin med på fotot?