Detta har hänt 2019

Upptaktsmötet

Den 11 maj hade vi Upptaktsmöte i Damkommittén. Hela 61 damer tog sig till klubben denna soliga dag. Först åt vi en god paj och sedan berättade Richard för oss om de nya reglerna. Vi hade en väldigt trevlig eftermiddag!

Normas Bästboll

Årets första damtävling gick av stapeln den 13 maj. 16 tappra damer trotsade kylan och spelade 18 hål! Alla lag kom i mål med hedern i behåll. Elisabeth och Marie lyckades skrapa ihop hela 35 poäng och stod som värdiga segrare. Grattis! Dagens tävling var sponsrad av Normas Klädshop i Hunnebostrand!

Ljusslingan

Pga en hel del tekniska svårigheter med anmälningsprocessen veckan före tävlingen, hade vi endast tio startande i Ljusslingan, som sponsrades av Carlssons El och Jakt i Kungshamn. Men de som spelade njöt i fulla drag av värme, raka drivar och hålade puttar (tror jag). Den som njöt allra mest var Ewa Johansson som spelade hem segern. God två blev Madeleine Hultgren! Bra kämpat alla!

ICA Greensome

Man kan ju inte säga att vädret var prefekt. Ganska kallt faktiskt. Och lite regnigt emellanåt. Trots detta var vi 28 damer i 14 lag som kämpade om första platsen i denna greensome, en tävling med en NY sponsor: ICA i Bovallstrand. Ingalill Modig och Margita Lenhoff, som anmält sig i sista stund, kammade hem segern med hela 38 poäng! GRATTIS!!

Svenskdagen

En helt fantastisk grupp quinnor samlades idag för att spela en flaggtävling. Vet nån egentilgen vad en flaggtävling är? Man får par+sitt handicap. När man har slagit så många slag måste man sätta ner sin flagga. Den vars flagga kommer längst, vinner. 

24 vackra, blågula damer spelade. Och efteråt åt vi en svensk köttbullemacka som var jättegod! Vinnaren, Marianne, Sandblom, kom så långt som till bunkern på 18, innan hon fick sätta ner flaggan. Hon vann fina priser från Gripsholm!

Rosa Bandet Dagen

Måndagen den 17 juni var det dags för vår årliga insamlingstävling till Bröstcancerfonden. Vi hade 30 glada, rosaklädda damer som kom till start! Tillsammans samlade vi in 2750:- som skickades direkt till BCF!  Tack alla som ställde upp!

Den Rosa Bollen 

Varje lag hade en rosa boll som skulle spelas runt i 18 hål. Varje spelare var tvungen att spela minst fyra hål på Den Rosa Bollen. Om man slog bort den var man ute ur tävlingen. Den Rosa Bollen hade en alldeles egen score, och vinnarna belönades förstås med en flaska rosa champagne!

Blomstra Design

ifrån Hunnebostrand sponsrade vår tävling. Här ser vi vinnarna, Eva Björlin, Annika Hoffman och Agneta Strömme, med vackra blomsteruppsättningar från Blomstra Design!

Lady Invitation

Den 24 juni, måndagen efter Midsommar, spelade vi Lady Invitation. Vi hade edlund ställde upp som markö, så alla lag kunde ändå spela. Tack Sylwia. Vädret var fantastiskt och golfen underbar! Efter spel åt vi tillsammans lite rökt lax med romsås. Eva B och Monica höll i prisutdelningen och glada vinnare blev Ingalill Modig och hennes inbjudna dam, Annette Kuuse. Vi hade en jättettrevlig dag!