Barncancermixen

 

Årets populäraste tävling gick av stapeln den 19 juli. 100 tävlingssugna spelare samlades kl. 8.00 och slog ut samtidigt när Kati blåste i tutan (och väckte alla hotellgästerna...). Tävlingsformen var greensome och ALLA spelade från röd tee. Mulligans hade sålts och mot slutet av tävlingen, när Kati körde runt och sålde panikmulligans, var det god åtgång!

Efter avslutat spel var det mingel, lottförsäljning och trubadur. När lunchen var uppäten tog allt det roliga vid. Kati och damerna i DK auktionerade allt möjligt från vintagetröjor (gamla dk-tröjor) till konst av lokala konstnärer och läckage-bandage! Därefter blev det prisutdening och tävlingen vanns på hela 46 poäng av Annette Praetorius och Lars "Västen" Nykvist. Grattis!! Dagen avslutades med lottdragnig och det största skrattet bröt ut när Leif (Katis man) vann ett knivset som Kati försökt bli av med i flera år!

När dagen väl var slut och pengarna var ihopräknade, hamnade vi på 70,550:-!!! Helt otroligt! Och ännu bättre - innan kvällen vr slut hade vi fått in ytterligare 1,500:- från givmilda medlemmar, så slutsumman hamnade på hela 72,050 spänn!!!! Kati grät glädjetårar och ringde till Richard Herrey på Mix Megapol och innan dagen var slut visste hela Sverige vad vi gjort på Sotenäs GK!!

Vi vill rikta ett stort TACK till vår huvudsponsor Svensk Fastighetsförmedling, och också till alla andra, stora som små, sponsorer som mycket generöst har bidragit med pengar, gåvor och glada tillrop!