Detta har hänt 2018

Upptaktsmöte

Söndagen den 13 maj hade vi Upptaktsmöte för damgolfen. Vi hade 55 nyfikna damer som först lyssnade på Lars Jagetun ge oss lite information om träningstips och utrustning, och därefter åt vi en bit tillsammans. Damkommittén informerade om kommande händelser under säsongen och alla verkade nöjda! Vi ser alla fram emot en spännande säsong!

M-Butiken

Årets första damtävling, Bästboll Deluxe, sponsrad av M-Butiken i Kungshamn, gick av stapeln måndagen den 14 maj. Glada vinnare blev Annette Thärnström och Margita Lenhoff! Grattis till Er!

Nine & Dine

Fredagen den 18 maj spelade vi för första gången Nine & Dine. Alla spelade nio hål på blå bana och sedan åt vi en bakad potatis tillsammans på terassen! Det var väldigt trevlig och alla hade kul. Vi hoppas att fler damer vill vara med nästa gång, den 15 juni!

Hej Alla Mina Golfkompisar!

Jag vill på detta sätt tacka för all omtanke i samband med min olycka! Jag är snart tillbaka!

Ljusslingan - Carlssons El

Carlssons El sponsrade tävlingen Ljusslingan! 

Här ser vi de glada vinnarna!

Svenskdagen sponsrad av Gripsholm

Den 4 juni slog vi deltagarrekord - hela 27 damer kom till start, iklädda blågula kläder i alla olika former. Vi såg fotbollströjor, kepsar inlindade i svenska flaggor, blågula strumpor, ballonger och mycket mer. Det 18:e hålet var kantat av svenska flaggor, som markerade hur långt varje spelare kommit på sina slag.  Efteråt käkade vi en helsvensk köttbullemacka med rödbetssallad!

Vi hade en fantastisk dag helt enkelt!

Fiskelyckan

Fiskelyckan! 

20 vackra damer spelade Fiskelyckan sponsrad av Fiskaffären i Hunnebostrand! Vinnare blev Ninna Lindqvist och Ann-Catrin Frödén på hela 40 poäng! Snyggt jobbat. Men varför är inte Ann-Catrin med på fotot?

 

Lady Invitation

Måndagen den 25 juni, under en strålande sol, samlades 48 damer från distriktets alla klubbar och spelade vår inbjudningstävling. Det spelades massor av bra golf och vinnarna spelade ihop hela 40 poäng! Tävlingen sponsrades av Pinchos, Cavaliere och Assembly. Vi hade massor av fina priser. Efter tävlingen åt vi en god laxtallrik!

MIXED COUPLE

Vilken dundersuccé! 92 personer kom till start och spelade en greensome! Efteråt åt vi en god lunch under vilken vi sålde lotter. Därefter blev det auktion och sedan prisutdelning! Alla insamlade pengar gick till Barncancerfonden och vi lyckades samla in hela 30,747:-!!!!

Tävlingen var mycket generöst sponsrad av Svensk Fastighetsförmedling!

Dagens vinnare blev Steven och Kati som skramlade ihop hela 43 poäng!

Tusen tack till ALLA som var med och gjorde den här dagen till en sån stor succé!!

 

 

Hemliga Resan

Årets Hemliga Resa gick av stapeln måndagen den 6 augusti. Vi var 39 glada golfdamer som samlades tidigt på morgonen och packade in oss i bussen. Färden gick till Onsjö GK i Vänersborg. Vi ankomst fick vi fralla och kaffe och sen hade vi shotgunstart! Banan var väldigt grön och fin. Dagens vinnare blev Lisa Lindelöf-Amby som gick hela sju slag under sitt handicap! I B-klassen var det Kärsti Gallon som spelade bäst och fick ihop hela 38 poäng! Efter rundan serverades vi en god lunch. Eva och Elisabeth höll i prisutdelningen och delade ut fina priser från Butiken på Landet. På bussen hem hade vi allsång och lotteri. Allt som allt blev det en väldigt lyckad dag!

Frisyren

Måndagen den 13 augusti spelade vi Frisyren, en singeltävling sponsrad av Smögenklippet. Vi var hela 30 stycken som var med och spelade. A-klassen vanns av Ana Sterner och B-klassen av Eva Björlin! Men vad gör Michael Sterner på prispallen?