DAMGOLF PÅ SOTENÄS 2020

Ljusslingan

ÄNTLIGEN har vi kommit igång med damgolfen igen. Och vilken start vi har haft!! Första tävlingen, Normas Bästboll, samlade hela 36 damer! Det hade vi inte trott så här i Coronatider. Men antagligen längtar folk ut, och vad är då bättre än att spela damtävling?

Ljusslingan som var sponsrad av Carlssons El, drog hela 24 glada damer, och gladast av dem alla var IngaLill, som vann A-klassen och Ann-Cathrin som spelade hem B-klassen. GRATTIS!!

ICA Greensome

Den 25 maj, då vi skulle spela ICA Greensome, hade vi så många intresserade damer att vi fick sätta stopp för sena anmälningar. Jättetråkigt, men tyvärr har vi inte plats för fler än 36 startande på en vanlig damtävling. Så se till att anmäla dig i tid om du vill vara med!

På bilden ser vi dagens tävlingsledare, Monica och Ewa, förbereda prisutdelningen!

Vi spelade Greensome i ett underbart vårväder. Glada vinnare blev Kärstin Jacobsson och Mari-Anne Olsson som skrapade ihop hela 34 poäng.

Tävlingen sponsrades av ICA i Bovallstrand!

Svenskdagen

Den 1 juni spelade våra vackra damer flaggtävling för att hedra vår Nationaldag! Banan var fylld av damer i blågula kläder och 17 och 18 hålet kantades av svenska flaggor! 

Vinnare av dagens tävling var Unni Ströberg, som lyckades ta sin flagga ändå till hålet på 18!! Grattis Unni!

Tävlingen var generöst sponsrad av Gripsholm på Landet!!

Henriks Fisk

Den 8 juni hade vi återigen ett fullt startfält! 36 damer spelade Bästboll i det vackra vädret!

Bäst av alla var Linda Palle-Thorsen och Mimmi Claesson. De spelade ihop hela 43 poäng! GRATTIS!!

Dagens tävling var sponsrad av Henriks Fisk i Hunnebostrand!

ROSA BANDET DAGEN

Den 15 juni spelade vi en av årets populäraste tävlingar - Rosa Bandet dagen! 

Dagen till ära samlade vi in pengar till Rosa Bandet (ni vet, bröstcancerfonden). Genom lotteri, och närmast hål tävlingar lyckades vi samla ihop hela 1,870:-!! Inte så illa!

Det var en fröjd att se alla de rosa damerna på golfbanan!

Förutom den individuella tävlingen hade vi också en rosa boll som skulle spelas i mål, och samla poäng. Utav nio lag, var det bara fyra som hade med sig bollen i mål. Några lag förlorade sin boll redan på tvåan! Hihi! 

Det lag som hade med sig bollen in och dessutom hade lyckats skrapa ihop 44 poäng (!) var Anita Åsberg, Annette Thärnström, Barbro Rohdin och Agneta Strömme. De fick varsin liiiiten flaska rosa bubbel! Bra jobbat!

Det var många som spelade bra den här dagen!  Tävlingen var sponsrad av Blomstra Design i Hunnebostrand. Alla pristagare fick jättevackra blommor. 

Bäst av alla spelade Agneta Strömme, som lyckades få ihop 40 poäng!! GRATTIS!!!