KM-festen 2022

Musik och prisutdelning

Styrelsen har i många år försökt att göra KM till den stora och fina tävling den faktiskt är, där vi ska utse och hedra klubbens bästa spelare. Den nya Tävlingsprojektgruppen (TPG) har jobbat och funderat på hur vi ska göra det hela trevligare. Så det blev musik, bra priser i baren, lottning på scorekorten och en välbesökt prisutdelning - precis som vi ville ha det!

Tack alla som kom, nästa år satsar vi på att fördubbla deltagarantalet. Och nu till själva tävlingarna!

Damer Elit

Det var oerhört jämt i damklassen. Efter 36 hål var det lika, Kati Bengtsson och Linda Jawette hade spelat jämt. Det blev särspel. Förmodligen var det lite nerver med i spelet, för spelet var inte det bästa. Men vad gör det när Linda satte en hyfsat lång putt på ettan och stod som segrare! Hennes första klubbmästartitel! Grattis Linda!

Herrar Elit

På herrsidan var det minst lika dramatiskt som i damklassen. Henrik Roderhult och David Andréasson låg lika efter 36 hål och det blev särspel. Även här avgjordes det på första green och David stod som segrare! Grattis David!

Både Linda och David fick, förutom fina glas och en medalj, dessutom en egen p-plats som räcker till nästa års KM!

KM Kategorier

Här har vi vinnarna i de olika ålderskategorierna, från vänster till höger:

Junior dam - Jonna Nyman

D60 - Ana Sterner

D70 - Monica Carlsson

H40 - Henrik Roderhult

H50 - Roger Rönnberg

H60 - Lars Wåhlin

H70 - Erik Staberg

H75 - Bernth Andrée (ej foto)

Herr junior - David Andreasson (se Herr Elit)

GRATTIS ALLA VINNARE!!

KM Handicap

I år hade vi även en handicapklass och den vanns av Michael Norlind! Han fick ett fint "presentkort" från Idas Bistro i Grebbestad. Grattis!

KM Foursome

Om man inte visste bättre skulle man kunna tro att det krävdes rosa kläder för att vinna KM i foursome. Men så var det inte. Det som krävdes var riktigt bra spel! Och det fick vi se! På damsidan kom Linda Jawette och Eva Östenson in på 76 slag och vann överlägset. Herrarna var snäppet bättre, David Andreasson och Lars Jagetun skrev ett under par, 71 i sitt scorekort.

GRATTIS!!